Uşi culisante de protecţie împotriva incendiilor

Pentru toate domeniile de construcţii, în funcţie de scenariul la incendiu, Hörmann furnizează soluţii de uşi culisante fiabile, adecvate din punctul de vedere al funcţionării şi riscurilor, fabricate cu 1 sau 2 canaturi. Construcțiile de protecție împotriva incendiilor sunt testate în conformitate cu DIN 4102, controlate permanent de către institutul de testare a materialelor din Braunschweig și aprobate de DIBt.
Ușile culisante rezistente de protecție împotriva incendiilor, etanșe la fum, pentru căile de evacuare și salvare sigure sunt testate, de asemenea, în conformitate cu DIN 18095. Acestea sunt recomandate pentru toate zonele cu frecvență ridicată a circulației persoanelor unde, în caz de incendiu, oamenii trebuie să fie protejați împotriva răspândirii gazelor de ardere letale.
Pentru trecerea rapidă a persoanelor și trecerea cu cărucioare de mână sau vehicule de transport mai mici se oferă uși culisante de protecție împotriva incendiilor cu ușă pietonală/ieșire de urgență. Din motive de siguranță, ușile pietonale/ieșirile de urgență sunt, în general, echipate cu amortizor cu glisiere.

Suna la A@M EXPERT