Promoție ușa secționala pentru garaje Hörmann RenoMatic

Promoție ușa secționala pentru garaje Hörmann RenoMatic
Striații M + Finisaj Woodgrain sau Decocolor
Alb TraficAlu AlbAlu GriAntracit MetalicGri AntracitMaro TerraDecocolor Golden OakDecocolor Dark OakDecocolor Night Oak
Striații L + Finisaj Planar sau Decocolor
Alb TraficAluminiu AlbAluminiu GriAntracit MetalicGri AntracitMaro TerraDecocolor Golden OakDecocolor Dark OakDecocolor Night Oak

Secțiuni izolate, cu grosime de 42 mm, cu perete
dublu
 pentru o izolare termică ridicată, stabilitate bună
şi silenţiozitate îmbunătățită

Suprafața Woodgrain, la porțile cu striație M,se deosebește datorită tiparului de tăiere cu ferăstrăul și robusteței sale. (Imaginea din stânga în culoarea RAL 9016, alb trafic.)

Noua suprafață Planar, lucioasă, pentru porți cu striație L, în cele 6 nuanțe exclusive Hörmann Matt deluxe convinge prin eleganța sa desăvârșită.(Imaginea din stânga în culoarea CH 703, Matt deluxe,antracit metalizat.)

Suprafața Decocolor, vopsită, atrage privirea prin aspectul natural de lemn în 3 variante de decoruri promoționale. (Imaginea din stânga în decorul Golden Oak.)

Livrăm toate suprafețele porților cu zincare de culoare argintie și cu lac de protecție pe partea interioară a porții.

* Preț recomandat neobligatoriu incl. 19 % TVA pentru ușile promoționale din mărimile în promoție fără măsurare, montare, demontare și eliminarea ca deșeu. Valabilitate până la 30.05.2022, la toți distribuitorii care participă la promoție din RomâniaCulorile și suprafețele prezentate pot diferi de culorile reale.

Toate informațiile referitoare la culoare în conformitate cu echivalentul respectiv din gama RAL. Ne rezervăm dreptul la modificări și prețuri eronate.

Suna la A@M EXPERT